InBody – Träna inte fel igen! 

Träna och äter du rätt?

Genom att mäta Din kroppssammansättning, dvs. mäta fördelningen mellan fett och fettfri massa, får Du de svare du behöver för att skapa ett effektivt tränings - och kostprogram baserat på fakta om Din kropp. 

Så här görs mätningen

Mätprocessen är enkel och tar 20 sekunder. Du står barfota på en våg samtidig som Du håller i två handtag.
InBody270 mäter det elektriska motståndet i kroppen, nivån av elektriskt motstånd varierar beroende på mängden vatten i kroppen, på de viset får vi ut resultatet av Din kroppsammansättning. 

InBody använder sig INTE av empiriska data som påverkar testresultat. InBody270 används inom forskning och elitidrott.

Priser
1 mätning: 295 kr
1 mätning + kost/träningsrådgiving 595 kr

FOODBOX

Foodbox är ett beprövat koncept med 13 färdiglagade rätter, speciellt framtagna för dig som vill må bra och komma i form. Med bra mat orkar du mer både i vardagen och på fritiden.

Foodbox måltiderna passar dig som vill ha ett lättillgängligt och enkelt lunch- och middagsalternativ. Ät hemma. Ta med dig till jobbet. Ät efter träningen. Oavsett så underlättar Foodbox i vardagen för dig som vill ta hand om din kropp genom att äta sunt och gott.
Maten innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och långsamma kolhydrater som håller dig mätt länge.

Foodbox har lagt stor vikt vid att endast använda naturliga råvaror och minimera salthalten i maten. All mat tillagas i Sverige. Samtliga maträtter är framtagna enligt Livsmedelsverkets rekommendationer och följer de Nordiska Näringsrekommendationerna.
På Hälsostudion finns alltid Foodbox hemma, per styck kostar de 63kr. Du kan betala för 10 och får 11 måltider! 
 

MASSAGE & SPA BEHANDLING 

Som medlem har Du fri tillgång till 2 unika massagebehandlingar. Inget annat gym har detta i sina medlemskap! 

RELAXPOINT SPA - FÖR ALLA SINNEN 

Relax Spa gör att stressen i vardagen försvinner och alla sinnen kan koppla av. Relax Spa skapar en värld av avkoppling med vatten, ljus, luft, färg, doft och ljud för personlig avkoppling. Välkommen att testa!

PROMAS ÅTERHÄMTNINGSFÅTÖLJ

Massagefåtöljen ger avslappningsmassage och genom att lyssna på mentala träningsprogram skapas mental återhämtning. Kombinationen massage och mental avkoppling motverkar stress och utbrändhet. 

FÖRETAGARE

I dagens stressade tillvaro behövs konkreta hjälpmedel att erbjuda sina anställda återhämtning. Allt för att undvika höga sjuktal och minska risken för långtidssjukskrivningar. PromasMetoden® inte bara gör de anställda med avspända och effektiva på jobb, den hjälper dem även att få mer energi till en aktiv fritid. 

 Är du inte medlem ännu?

Läs om de fördelar du får!