Om Hälsostudion

Hälsostudion
Hallandsvägen 21
269 36 Båstad

info@hstudion.se
Tel: 070 328 93 35 


Orgnr: 559269-2965 (Båstad Träning AB)

 

Sedan 1989 - Vi firar 33 år som Hälsoklubb under 2019- 2022!
Hälsostudion anses vara ett av Sveriges bästa gym på liten ort. Klubb, personal och ägare har belönats med priser och utmärkelser av branschen vid flera tillfällen. Hälsostudion är kända för att ständigt driva på och utveckla nya koncept.

Hälsostudion har 600 kvm renoverade lokaler, designade av experter för att ge energi och lust att träna. Anläggningen erbjuder ett brett utbud av gruppträningsfomer och är genomgående utrustad med redskap i världsklass som passar motionärer och elit, i tillägg finns en unik konstgräsarena på 250kvm. Här jobbar flera kompetenta Personliga Tränare med lång erfarenhet av leda såväl elitidrottare som enkla motionärer!

VÅRA MEDLEMMAR
Beroende på tid på året har vi mellan 450 - 500 årsmedlemmar. 64 % är kvinnor, medelåldern är cirka 50 år. På förmiddagar har vi  en välutvecklad verksamhet för Seniorer.
De flesta bor i Båstad kommun och södra Halland, men en del är från Halmstad, Ängelholm, Hjärnarp och Vejbystrand.

VÅR AFFÄRSIDE
Vi skall vara den personliga mötesplatsen och det bästa verktyget för människor som vill må bättre. 

MÅL
Övergripande mål är att guida vår medlem till långsiktig, regelbunden, varierad och rolig träning. 

VISION
Vi ska vara den bästa hälsoklubben i Nordvästra Skåne. 

FACILITETER
Vi ska förse våra medlemmar med den modernaste utrustningen, utbudet och funktionella lokaler. Utrustning ska vara i bästa kondition och överallt ska det vara rent och snyggt. 

TRÄNINGSFILOSOFI
Många tror att man måste träna mycket och ofta. Ur hälsosynpunkt och som forskning påvisar, så räcker två-tre motionstillfällen á 30 minuter per vecka utmärkt. Det är också vad vi rekommenderar, våra 25-30 minuters program i gym och gruppträning gör det enkelt hinna med träning i livspusslet. De som vill träna mer kan såklart göra det. Våra tränare har stor kunskap och erfarenhet för de som vill ha mera träning!  

ELEIKO CERTIFIED TRAINING FACILITY
Som bevis på vår höga kvalité på utrustning, lokaler och kompetens på personal är vår klubb certifierad av Eleiko Sport. 

 

ELEIKO SPORT 
Tillverkare av världens bästa skivstänger och vikter. Företaget är svenskt och med huvudkontor i Halmstad. ELEIKO erbjuder via olika agenturer ett komplett sortiment av träningsutrustning, utbildningar och konsulttjänster till gym och träningscenters i Norden. Med rötterna i idrotten och bred kompetens hjälper ELEIKO träningsanläggningar att bli framgångsrika. 


10 SKÄL FÖR DIG ATT VÄLJA HÄLSOSTUDION

1. Den bästa träningen är den som blir av
Det viktigaste är att träningen blir regelbunden för då ger det resultat – därför behöver träningen anpassas till Dig och Dina levnadsvanor. Dessutom behöver den vara rolig. Det är just detta vi är experter på!
2. Inspiration
Träningslokalerna har designats och utrustats för att ge Dig energi och lust att träna igen och igen.

3. Gemenskap
Frågar man våra medlemmar vad de uppskattar mest med Hälsostudion, svarar de att det är för atmosfären, duktiga tränare och stämningen mellan medlemmar och personal.

4. Välutbildad personal
Vi har flera lic. Personliga Tränare med bred erfarenhet och kunskap om träning, kost, och livsstil. De har olika specialkompetenser så du kan vara säker på att få hjälp oavsett vad du har för mål med din träning. 

5. Det bästa och senaste inom träning
Med fokus på kvalitet och förnyelse erbjuder vi alltid det bästa och senaste inom träning och hälsa. 

6. Personlig Träning
Som ny medlem kan Du göra ett individuellt val av support av PT. Allt för att du ska komma igång på rätt sätt. För oss är det viktig att du känner dig bekväm med träningen och trivs hos oss. För trivs du, så blir träningen av och du får resultat! 

7. Maximal tillgänglighet
Vi har öppet 05-24 året runt och vi erbjuder beroende när på året runt 40 gruppträningspass/vecka och det finns alltid plats till alla. För våra Senior medlemmar, har vi specialanpassade Senior Fitness pass mån-ons-fredag.

8. Motivation & Resultat
De flesta tränar med någon form av mål, gå ned i vikt, bli starkare, utvecklas i sport, delta i motionslopp mm. Oavsett vad målen är, erbjuder vi möjlighet att mäta framstegen, att träna med pulsbälte är en sådan sak, de motiverar och inspirerar så träningen blir ännu bättre, effektivare och roligare. Med vår Inbody, kroppsmätarmaskin, kan vi regelbundet mäta kroppens sammansättning av fett, muskler och vatten, genom mätningen får du och våra tränare feedback på att träningen är på rätt nivå.   

9. Frukostklubb
Måndag, onsdag och fredag har vi morgonpass 06.00. Perfekt för dig som är morgonpigg eller för dig som söker en extra utmaning i vardagen. 

10. Medlemsförmåner
På Hälsostudion ingår fördelar och värden som få gym kan mäta sig med: 

  • Avkopplande behandling i massagesäng med SPA kupa
  • Ångbadrum och kombibasturum
  • Gratis kaffe och morgontidning
  • Butiker i Båstad och på Bjärehalvön ger våra medlemmar rabatt på köp.

Mikael  Hurtig

Delägare/PT

Elena  Izotova

Instruktör/Massör

Yvonne  Dornfeld

Instruktör

Jennie  Olsson

Instruktör/PT

Maria  Karlsson

Instruktör

Joanna  Arvidsson

Instruktör/PT

Caroline  Vingren

Delägare/VD/PT

Eva  Kragelund

Instruktör

Patricia  Borglin Philipson

Instruktör

Linn  Sköld

Yogalärare

Ingrid  Pihlsgård

Instruktör/Löparcoach

Henrik  Löwgren

Spinninginstruktör

Är du inte medlem ännu?

Läs om de fördelar du får!