Personlig träning (PT)

Få din träning 100% anpassad efter dig

PT paket för alla behov och plånböcker.
Du behöver inte vara medlem för att köpa PT.

PT INDIVID

fr 570 kr Per timme

Individuell träning med PT. Träning efter dina förutsättningar och mål. Variera 25 och 50 minuters pass för att få in det i kalendern.
  • PT KONSULTATION
  • 25 ELLER 50 MIN
  • INBODYMÄTNINGAR
  • PULSMÄTNING
  • Se priser

PT BOOST DUO

1 190 kr För 6 gånger

Träna tillsammans med en vän, partner eller kollega. Du får mer värde för pengarna, sparring och engagemang
  • PT KONSULTATION
  • 6 TRÄNINGSPASS A 25 MINUTER
  • INBODYMÄTNING FÖRE OCH EFTER
  • KOST OCH TRÄNINGSUPPLÄGG
  • Se priser

PERSONLIG TRÄNING – SÄKRASTE VÄGEN TILL BÄTTRE RESULTAT

Med en PT blir du motiverad, tränar rätt, effektivt och har roligt!

Våra Personliga Tränare

Från 7.1 har Hälsostudion 5 Lic. Personliga Tränare med bred träningsbakgrund som de kryddar med specialkunskaper för att ge klienterna den bästa träningen. Vi är säkra på att våra PT passar dig och hälsar Dig välkommen på en kostnadsfri konsultation för att se vad de kan göra för Dig!

Caroline Vingren

Caroline är 38år, 2 barns mamma.
Går på föräldraledighet i slutet på januari. I hennes frånvaro tar Malin Boström och Linnea Nilsson hand om klienterna.

Caroline har jobbat på Hälsostudion sedan 2007. har 5-årig Högskoleexamen inom beteendevetenskap/ledarskap, Int.Licens som Personlig Tränare, Dipl. Löparcoach Steg 1 +2, Dipl .kostrådgivare, Prenet rådgivare, gruppinstruktör med pass som; Pilates, Yoga, BodyPump, Step, Aerobic, Aerobox, Pilates, Core, TRX, Zumba Fitness, Afro Power Dance, Funkykidz, Kettlebell. Caroline utför + 800 PT tim/år och har många nöjda klienter. Caroline har tävlat på elitnivå i OCR, trail och löpartävlingar med flera meriterande segrar och placeringar!
Specialitet
Viktminskning och för Dig som vill komma i riktigt bra form, söker utmaningar med att tävla i hinderbanelopp, trail-lopp, vanliga löparlopp med olika distanser.
Träningsfilosofi
Jag vill göra träningen enkel så det blir roligt att komma i form! Träningen ska vara en naturlig del av ens liv.

Maila mig på: caroline@hstudion.se


Malin Boström

Börjar sin tjänst 7.1 2019.
Malin är 50 år, 2 barnsmamma. Malin har arbetat med träning i 16 år på olika sätt och flera anläggningar. Malin är utbildad Friskvårdsterapeut,  Personlig Tränare, Kostrådgivare, Cert. massör, FAR (Fysisk Aktivitet på Recept), Senior och gruppinstruktör med pass såsom Core, Spin, Box, Zumba, Indoor Walking, Funky Kidz, + 9 LesMills koncept

Specialitet 
Brinner för att få människor att göra lite mer än vad de själva trodde att de kunde.

Träningsfilosofi 
Fem minuters träning är bättre än noll minuter.
Maila mig på: malin@hstudion.se


Mikael Hurtig

Mikael är 30år. Har arbetat på Hälsostudion sedan 2010
Mikael har en Int. Licens som Personlig tränare, utbildad kost & Livsstilsrådgivare och som gruppinstruktör kör "Mickan" alla typer av pass på HS. Som PT utför "Mickan" runt PT 300 tim/år. Mikael har tävlat flitigt i hinderbanelopp, trail lopp mm
Specialitet
Viktminskning och för dem som vill komma i form snabbt på ett lekfullt men effektivt sätt.
Träningsfilosofi
Att ha en hälsosam livsstil ska inte innehålla måsten eller förbud. Att ha en sund och aktiv livsstil bör vara lika självklart som att borsta tänderna.

Maila mig på; mikael@hstudion.se


Jalle Upphoff

Jalle finns på Hälsostudion sista fredagen i månaden för klienter med speceilla behov. 
Jalle är 55år, 3 barns pappa. Jalle är med sin inriktning - Korrektiv, funktionell PT specialist inom rehabilitering och träning för äldre och golf klienter. 
Jalle är en av få i Sverige med bred kunskap och lång erfarenhet inom träning för äldre - Senior Fitness. Jalle är också gruppinstruktör inom Indoor striding, Kettlebell, RIP 60, Crossfit, Core, Funktionell styrka, Sandbells, Strength and Balance och mycket mer. Med + 40 årig idrottslig bakgrund (kampsport och styrketräning) ihop med 20 år med rehab och Personlig Träning har Jalle ett helhetsperspektiv på Din träning.
Specialitet
Seniorträning, golf fys, rehab träning, kampsport och självförsvar. 
Träningsfilosofi
Din träning min styrka

Maila mig på: jarmoupphoff@gmail.com


Linnea Nilsson

Jag är en driven och glad tjej som brinner för hälsa och välmående. Jag är ung och har precis börjat jobba inom träningsbranschen, jag ser därför väldigt positivt på framtiden som är full av möjligheter!! 

Har bred träningsbakgrund då jag varit aktiv i de flesta idrotter, allt från hästar till simning men framför allt fotboll. Gick specialinriktning idrott på gymnasiet, och har även gått fler kurser inom idrott och ledarskap efter det. 

Licensierad personlig tränare och bygger vidare på mina erfarenheter genom att läsa till kostrådgivare under januari månad.

Att se människor utvecklas efter sin egen förmåga, på olika nivåer är det jag jobbar för. Jag tror att ALLA kan förändra eller förbättra något om man vill, och därför vill jag kunna vara till så stor hjälp som möjligt för att se mina kunder nå sina mål.


Boka PT idag!

Prislista

Typ av PT träning Tid Medlem Ej medlem
PT INDIVID 1 h 720 kr/timme 820 kr/timme
PT INDIVID 6 h 4 100 kr 4 500 kr
PT INDIVID 12 h 7 500 kr 8 200 kr
PT INDIVID 24 h 14 300 kr 15 500 kr
PT INDIVID 48 h 27 400 kr 29 900 kr
PT BOOST 6 x 25 min 2 190 kr 3 290 kr
PT BOOST DUO 6 x 25 min 2 190 kr/par 3 290 kr/par
PT SMALL GROUP Se priser här

Referenser

Min träning startade i oktober 2016 och jag har kört 2 PT pass/vecka i ett 1 år med undantag av semester. Jag har tappat 15 kilo i vikt samtidigt som jag fått muskler, så nu sitter kläderna snyggt igen, men mera viktigt är att jag har mår bättre, orkar mera och har energi att göra det jag vill.

Det jag uppskattar mycket är att Caroline vet hur hon ska driva på mig de dagar då det är tungt, hon håller träningen okomplicerad och jag kan ta ut. För mig är det toppen med fasta tider, då vet jag att får regelbunden bra träning, samtidigt som jag känner press för jag vet att min PT väntar på mig!

Jag vill varmt rekommendera Hälsostudion och Caroline Vingren som PT.

Andreas Green, 52 år