Om Hälsostudion

Sedan 1989 
Hälsostudion anses vara ett av Sveriges bästa gym på liten ort. Klubb, personal och ägare har belönats med priser vid flera tillfällen. Hälsostudion är kända för att ständigt driva på och utveckla nya koncept.
Hälsostudion har 600kvm nyrenoverade lokaler, designade av experter för att ge energi och lust att träna. Anläggningen är genomgående utrustad med redskap i världsklass som passar motionärer och elit, i tillägg finns en unik konstgräsarena på 250kvm. 

VÅRA MEDLEMMAR
Beroende på tid på året har vi 460 - 500 årsmedlemmar. 62 % är kvinnor, medelåldern är 47 år. De flesta bor i Båstad kommun och södra Halland, men en del är från Halmstad, Ängelholm, Hjärnarp, Vejbystrand.

VÅR AFFÄRSIDE
Vi skall vara mötesplatsen och verktyget för människor som vill må så mycket bättre. 

MÅL
Övergripande mål är att guida vår medlem till långsiktig, regelbunden, varierad och rolig träning. 

VISION
Vi ska vara den bästa hälsoklubben i Nordvästra Skåne. 

FACILITETER
Vi ska förse våra medlemmar med den modernaste utrustningen, utbudet och funktionella lokaler. Utrustning ska vara i bästa kondition och överallt ska det vara rent och snyggt. 

TRÄNINGSFILOSOFI
Många tror att man måste träna mycket och ofta. Men ur hälsosynpunkt och som forskning påvisar, så är 2-3 motionstillfällen a 30 minuter per vecka utmärkt. Det är också vad vi rekommenderar, våra 25-30 minuters program i gym och gruppträning gör det enkelt hinna med träning i livspusslet. De som vill träna mera gör det. Våra tränare har stor kunskap och erfarenhet för dem som vill ha extra goda resultat.  

ELEIKO CERTIFIED TRAINING FACILITY
Som bevis på vår höga kvalité på utrustning, lokaler och kompetens på personal är vår klubb certifierad av Eleiko Sport. 

ELEIKO SPORT 
Tillverkar världens bästa skivstänger och vikter. Företaget är svenskt och med huvudkontor i Halmstad. ELEIKO erbjuder via olika agenturer ett komplett sortiment av träningsutrustning, utbildningar och konsulttjänster till gym och träningscenters i Norden. Med rötterna i idrotten och bred kompetens hjälper ELEIKO träningsanläggningar att bli framgångsrika. 

PERSONAL 

Caroline Vingren

Personlig Tränare. Träningsansvarig. Försäljning. caroline@hstudion.se

Jalle Upphoff

Korr. funktionell PT. Senior Fitness expert. Gruppinstruktör. jarmoupphoff@gmail.com

Ingrid Pihlsgård

Gruppinstruktör info@hstudion.se

Felicia Sjöland

Gruppinstruktör. Reception. Städ. info@hstudion.se

Mikael Hurtig

Personlig Tränare. Gruppinstruktör. GT ansvarig.mikael@hstudion.se

Amanda Persson

Gruppinstruktör info@hstudion.se

Eva Kragelund

Gruppinstruktör info@hstudion.se

Joanna Arvidsson

Personligt Tränare. Gruppinstruktör joanna@hstudion.se

Thommy Henningsson

Manager och ägare thommy@vo2.se

 

10 SKÄL ATT VÄLJA HÄLSOSTUDION

1. Den bästa träningen är den som blir av
Det viktigaste är att träningen blir av och ger resultat – därför behöver träningen anpassas till Dig, din bakgrund, dina levnadsvanor. Dessutom behöver den vara rolig. Det är just detta vi är experter på!
2. Inspiration
Träningslokalerna har designats och utrustats av experter som ger energi och lust att träna igen och igen.

3. Gemenskap
Frågar man våra medlemmar vad de uppskattar mest med Hälsostudion, svarar de att det är för atmosfären, duktiga tränare och stämningen mellan medlemmar och personal.

4. Välutbildad personal
Vi har flera lic. Personliga Tränare med bred erfarenhet och kunskap om träning, kost, och livsstil. De har olika specialkompetenser så du kan vara säker på att få hjälp oavsett vad du har för mål med din träning. 

5. Det bästa och senaste inom träning
Med fokus på kvalitet och förnyelse erbjuder vi alltid det bästa och senaste inom träning och hälsa. 

6. Personlig Träning
I första månaden tränar du med en PT vid 4 tillfällen, träningen utgår från dina förutsättningar och mål. Därefter får du uppföljning var 12-14e vecka så länge du vill. För oss är det viktig att du känner dig bekväm med träningen och trivs hos oss. För trivs du, så blir träningen av och du får resultat! 

7. Maximal tillgänglighet
Vi har öppet 05-24 året runt och vi erbjuder över 40 gruppträningspass per vecka och det finns alltid plats till alla. För + 60 medlemmar, har vi specialanpassade Senior Fitness pass mån-ons-fredag.

8. Motivation & Resultat
De flesta tränar med pulsbälte, för de motiverar, inspirerar att träna bättre, effektivare och roligare. Efter träningen får man en träningsrapport med råd om hur träningen ska bedrivas nästa gång. Med Inbody, kroppsmätarmaskin, kan vi regelbundet mäta din kroppsammansättning av fett, muskler och vatten, genom mätningen får du och våra tränare feedback på att träningen är på rätt nivå.   

9. Frukostklubb
Måndag - onsdag och fredag har vi morgonpass 06.00 med frukost för en förmånlig peng. Perfekt för dig som är morgonpigg eller för dig som söker en extra utmaning i vardagen. 

10. Medlemsförmåner
På Hälsostudion ingår fördelar och värden som få gym kan mäta sig med: 

  • Avkopplande behandling i massagestol eller massagesäng med SPA kupa
  • Ångbadrum och kombibasturum
  • Gratis kaffe och morgontidning
  • Må bra lördag - med pass och gratis frukostfika med nyttigt bröd och tillbehör.
  • Butiker i Båstad och på Bjärehalvön ger våra medlemmar rabatt på köp.

 

Är du inte medlem ännu?

Läs om de fördelar du får!