PT GRUPP

PT GRUPP

Vi erbjuder flera olika PT-grupper, alla med olika fokus och syfte. Vi har kurser som varar i allt från fyra till sexton veckor och leds av erfarna Personliga tränare och kostrådgivare. Grupperna innehåller max 8-10 deltagare per personlig tränare och våra grupper startar regelbundet håll utkik på våra sociala medier när nästa grupp startar!

...

TOPPFORM

TOPPFORM

Vår mest populära kurs som startar var åttonde vecka hela året om. Denna grupp riktigar sig till dig som vill ta din träning till en ny nivå. Vi kör högintensiva pass där vi blandar styrka och puls. I kursen ingår obegränsat med Inbody-mätningar, kostupplägg och träning på anläggningen under kursens gång.

 

ANMÄLAN & FRÅGOR TILL MIKAEL@HSTUDION.SE

 

...

BIGGEST WINNER

BIGGEST WINNER

En 10 veckors Pt-grupp med fokus på viktminskning. Gruppen vänder sig till dig som har minst 10kg övervikt och som vill göra en livsstilsförändring. Kursen består av tuffa träningspass och lärande moment i form av föreläsningar och workshops. Kursstart ca två gånger per år.

ANMÄLAN & FRÅGOR TILL CAROLINE@HSTUDION.SE

 

...

STRONG MAMA

STRONG MAMA

 

Upplev en unik och stärkande upplevelser med vår mamma-barn-träning! Låt bandet mellan dig & ditt barn växa starkare samtidigt  som du tar hand om din hälsa. Träningspassen är anpassade för att passa dig som nyligen genomgått en graviditet & förlossning. Vi fokuserar på att stärka kärmuskulaturen, bäckenbotten, förbättra flexibiliteten & återställa balansen i din kropp. Joina oss idag och skapa minnen och muskler som varar livet ut!

NY KUSRSTART  22 AUGUSTI 

ANMÄLAN & FRÅGOR TILL MIKAEL@HSTUDION.SE

 

...

PT-GRUPP FÖR MÄN

PT-GRUPP FÖR MÄN

En åtta veckor grupp för mannen som vill komma igång med styrketräning. Åtta varierande träningspass där vi försöker få med styrka och smidighet. I kursen ingår kostkonsultation och InBody-mätningar. Kursen startar regelbundet.

...

KOM IGÅNG SENIOR

KOM IGÅNG SENIOR

För dig som är 60+ och som vill bli starkare, piggare, friskare och som vill få mer energi och positiv styrka. Vi tränar olika pass med olika fokus bland annat styrketräning och balans.

 

...

30-DAGARS-UTMANINGEN

30-DAGARS-UTMANINGEN

5 PT-pass i grupp med max 4 deltagare, fokus på styrka, toning och minskad fettprocent. Denna kurs är en av våra tuffare där mycket hänger på självdisciplin då en del läxor ges ut. I kursen ingår kostupplägg och InBody-mätningar samt onlinecoaching.

...

STARK GENOM LIVET

STARK GENOM LIVET

En härlig grupp för kvinnor. Riktar sig till dig som vill få ett helhetsgrepp om din hälsa. Vi varvar träning med teoretiska moment & utvecklande diskussioner. Kursen varar i 6 veckor.

...

LÖPARGRUPP

LÖPARGRUPP

 Ska du springa något lopp i vår? då är det dags att anmäla sig till denna löpargrupp. Under 8 veckor kommer vi köra varierande löparpass allt för att du ska utvecklas som löpare.

NY KURSTSTART 26 MARS

ANMÄLAN & FRÅGOR TILL MIKAEL@HSTUDION.SE

 

 

...

PT BOOST GRUPP MED FOKUS PÅ FUNKTIONELL TRÄNING

PT BOOST GRUPP MED FOKUS PÅ FUNKTIONELL TRÄNING

6 veckors PT-grupp. Oavsett om du är eleitidrottare eller glad motionär så behöver vi ha en stark och funktionell kropp som kan stå emot livets påfrestningar. I denna PT-grupp utmanar vi balans, styrka, explosivitet och uthållighet, allt för att förbereda kroppe för just detta.  

Pris medlem 995:- 

Icke medlem 1595:- 

 

Frågor och anmälan till Dannecalle@hotmail.com 

...

LIVSSTILSKURS

LIVSSTILSKURS

16 veckors kurs med träning & teori för att du en gång för alla ska lyckas med din livsstilsförändring.

ANMÄLAN & FRÅGOR TILL CAROLINE@HSTUDION.SE

...

KOM IGÅNG

KOM IGÅNG

En 6 veckors kurs för dig som vill komma i gång med träningen men inte riktigt vet vad du tycker är kul och inspirerande. Under dessa 6 veckor testar vi på flera olika typer av gruppträning men också lär styrketräna i gymmet allt i en liten grupp med max 10 deltagare och under ledning av Lic. Personlig tränare 

ANMÄLAN & FRÅGOR TILL MIKAEL@HSTUDION.SE

 

 

...

KONTAKT

Adress

Hallandsvägen 21
269 36 Båstad

Bemannade öppettider:

Mån-tor: 9-19
Fre: 8-16
Lör: 9-12
Sön: obemannat

Swish:

1234445201

Skicka ett meddelande

EU GDPR
Unexpected Error!
Please, review your data and try again!
Tack för ditt meddelande!