Hälsostudion
Hallandsvägen 21
269 36 Båstad

info@hstudion.se
Tel: 070 328 93 35 


Orgnr: 559269-2965 (Båstad Träning AB)

 

Sedan 1989 - Vi firar 34 år som Hälsoklubb under 2019- 2023!
Hälsostudion anses vara ett av Sveriges bästa gym på liten ort. Klubb, personal och ägare har belönats med priser och utmärkelser av branschen vid flera tillfällen. Hälsostudion är kända för att ständigt driva på och utveckla nya koncept.

Hälsostudion har 600 kvm renoverade lokaler, designade av experter för att ge energi och lust att träna. Anläggningen erbjuder ett brett utbud av gruppträningsfomer och är genomgående utrustad med redskap i världsklass som passar motionärer och elit, i tillägg finns en unik konstgräsarena på 250kvm. Här jobbar flera kompetenta Personliga Tränare med lång erfarenhet av leda såväl elitidrottare som enkla motionärer!

 

VÅRA MEDLEMMAR
Beroende på tid på året har vi mellan 450 - 500 årsmedlemmar. 64 % är kvinnor, medelåldern är cirka 50 år. På förmiddagar har vi  en välutvecklad verksamhet för Seniorer.
De flesta bor i Båstad kommun och södra Halland, men en del är från Halmstad, Ängelholm, Hjärnarp och Vejbystrand.

 

VÅR AFFÄRSIDE
Vi skall vara den personliga mötesplatsen och det bästa verktyget för människor som vill må bättre. 

 

MÅL
Övergripande mål är att guida vår medlem till långsiktig, regelbunden, varierad och rolig träning. 

 

VISION
Vi ska vara den bästa hälsoklubben i Nordvästra Skåne. 

 

FACILITETER
Vi ska förse våra medlemmar med den modernaste utrustningen, utbudet och funktionella lokaler. Utrustning ska vara i bästa kondition och överallt ska det vara rent och snyggt. 

 

TRÄNINGSFILOSOFI
Många tror att man måste träna mycket och ofta. Ur hälsosynpunkt och som forskning påvisar, så räcker två-tre motionstillfällen á 30 minuter per vecka utmärkt. Det är också vad vi rekommenderar, våra 25-30 minuters program i gym och gruppträning gör det enkelt hinna med träning i livspusslet. De som vill träna mer kan såklart göra det. Våra tränare har stor kunskap och erfarenhet för de som vill ha mera träning!  

 

 

KONTAKT

Adress

Hallandsvägen 21
269 36 Båstad

Bemannade öppettider:

Mån-tor: 9-19
Fre: 8-16
Lör: 9-12
Sön: obemannat

Swish:

1234445201

Skicka ett meddelande

EU GDPR
Unexpected Error!
Please, review your data and try again!
Tack för ditt meddelande!