PT INDIVID

fr 820 kr/h

Individuell träning med PT. Träning efter dina förutsättningar och mål. Variera 25 och 50 minuters pass för att få in det i kalendern.

PT KONSULTATION

25 ELLER 50 MIN

INBODYMÄTNINGAR

PULSMÄTNING

Ja tack! Klicka här!

PT BOOST IND

1 995 kr

Individuell träning i max 12 veckor. För dig som vill ha ny motivation och inspiration!

PT KONSULTATION

6 x 25 MIN TRÄNING MED PT

INBODYMÄTNING FÖRE OCH EFTER

KOST OCH TRÄNINGSUPPLÄGG

Ja tack! Klicka här!

PT BOOST DUO

2 995 kr

Träna tillsammans med en vän, partner eller kollega. Du får mer värde för pengarna, sparring och engagemang. Pris per par.

PT KONSULTATION

6 x 25 MIN TRÄNING MED PT

INBODYMÄTNING FÖRE OCH EFTER

KOST OCH TRÄNINGSUPPLÄGG

Ja tack! Klicka här!

VÅRA PERSONLIGA TRÄNARE

Hälsostudion har tre Lic. Personliga Tränare med bred träningsbakgrund som de kryddar med specialkunskaper för att ge klienterna den bästa träningen. Vi är säkra på att våra PT passar dig och hälsar Dig välkommen på en kostnadsfri konsultation för att se vad de kan göra för Dig!

Caroline Vingren

Caroline är en positiv tre barns mamma. Caroline har jobbat på Hälsostudion sedan 2007. Är ägare sedan 2020. Hon har 5-årig Högskoleexamen inom beteendevetenskap/ledarskap, Int.Licens som Personlig Tränare, Dipl. Löparcoach Steg 1 och Steg 2, Dipl .kostrådgivare, Prenet rådgivare, gruppinstruktör med pass som; Pilates, Yoga, BodyPump, Step, Aerobic, Aerobox, Pilates, Core, TRX, Zumba Fitness, Afro Power Dance, Funkykidz, Kettlebell. Caroline utför + 800 PT tim/år och har många nöjda klienter. Caroline har tävlat på elitnivå i OCR, trail och löpartävlingar med flera meriterande placeringar!

Specialitet

Viktminskning och för Dig som vill komma i riktigt bra form, söker utmaningar med att tävla i hinderbanelopp, trail-lopp, vanliga löparlopp med olika distanser.

Träningsfilosofi

Jag vill göra träningen enkel så det blir roligt att komma i form! Träningen ska vara en naturlig del av ditt liv.

...

Mikael Hurtig

Mikael är en träningsglad Båstadkille. Har arbetat på Hälsostudion sedan 2010, som ägare sedan 2020. Mikael har en Int. Licens som Personlig tränare, utbildad kost & Livsstilsrådgivare och som gruppinstruktör kör Micke alla typer av pass på HS. Som PT utför Micke runt PT 300 tim/år. Mikael har tävlat flitigt i hinderbanelopp, trail lopp mm

Specialitet

Viktminskning och för dem som vill komma i form snabbt på ett lekfullt men effektivt sätt.

Träningsfilosofi

Att ha en hälsosam livsstil ska inte innehålla måsten eller förbud. Att ha en sund och aktiv livsstil bör vara lika självklart som att borsta tänderna.

...

Jennie Olsson

Jennie är en glad och pigg 4-barnsmamma från Laholm som precis har tagit sin examen som personlig tränare och läser för närvarande till kostrådgivare. Hon har alltid varit intresserad av hälsa och träning och beslutade sig för att följa sin passion och göra en karriär av det.

Jennie har själv upplevt hur en hälsosam livsstil och regelbunden träning har förbättrat hennes livskvalitet och hon vill hjälpa andra att uppnå samma resultat. Som nyexaminerad personlig tränare har hon färdigheter och kunskaper för att skapa anpassade träningsprogram och att coacha och motivera klienter att uppnå sina mål.

Jennie är även på väg att bli en kvalificerad kostrådgivare och hon tror på en holistisk syn på hälsa, där kost och träning går hand i hand. Hon är övertygad om att en hälsosam kost kan förbättra träningsresultaten och ge människor en bättre livskvalitet.

Träningsfilosofi

Jag tror på att träning ska vara roligt och anpassat efter ens egna behov och intressen. För mig handlar det inte om att träna för att bli yngre, utan för att bli starkare och friskare i kroppen och själen, dvs träna för att bli äldre.

...

Joanna Arvidsson

Joanna är en träningsfantaiker & energiknippe från Gävle. Hon har en examen i Biomedicin och är utbildad Personlig tränare, Kostrådgivare och arbetar också som gymnasielärare på Akedemi Båstad.

Specialitet

Joannas specialitet är rehabträning, viktminskning och rörlighetsträning 

 

 

...

Daniel Carlsson

Daniel är en person som gillar att träna och bredda sin kompetens. Han arbetar till vardags som gymnasielärare på Apelrydsskolan med ansvar för Hälso- & Träningscoach programmet och fysträningen på Padel gymnasiet. Daniel är legitimerad lärare i Idrott och Hälsa och specialidrott med många års erfarenhet av undervisning och utbildning. Han har en Internationell PT-licens och även en Elittränarutbildning inom fysträning från STAC Academy. Daniels aktiva idrottskarriär innehöll främst friidrott och innebandy.

Specialitet

Coachning och design av träningsprogram och träningsupplägg. Allt ifrån idrottsspecifika elitidrottare till motionärer, unga eller vuxna.

Träningsfilosofi

Att träning ska vara kul samt att skapa effektiv träning som ger bra resultat på mindre tid- Less is more!

...

Emma Andréasson

Jag har arbetat 11 år i branschen med en oerhörd bredd och variation.

Specialitet

Rehabilitering, senior, nyblivna mammor, motionärer och elitidrottare.

Träningsfilosofi

Tillsammans med mina klienter sätter vi upp mål, men framförallt lägger vi en grund för en hållbar och balanserad livsstil. Stark inifrån och är filosofin jag vill föra vidare.

...

PRISER

PT INDIVID Tid
1 h
Medlem
kr
Ej medlem
820 kr
PT INDIVID
6 h
4 100 kr
4 500 kr
PT INDIVID
12 h
7 500 kr
kr
PT INDIVID
24 h
kr
kr
PT INDIVID
48 h
kr
29900 kr
PT BOOST INDIVID
6 x 25 min
kr
kr
PT DUO
6 h
kr/par
kr/par
PT DUO
12 h
kr/par
kr/par
PT DUO
24 h
kr/par
kr/par
PT DUO
48 h
kr/par
kr/par
PT BOOST DUO
6 x 25 min
kr/par
kr/par

KONTAKT

Adress

Hallandsvägen 21
269 36 Båstad

Bemannade öppettider:

Mån-tor: 9-19
Fre: 8-16
Lör: 9-12
Sön: obemannat

Swish:

1234445201

Skicka ett meddelande

EU GDPR
Unexpected Error!
Please, review your data and try again!
Tack för ditt meddelande!

2022 © HSTUDION